Bancroft Feasibility Study

A feasibility study for the adaptive reuse of a mixed-use building near Portland’s South Waterfront. The layout provides a new location for the client’s office along with private office spaces to be individually leased. There is secured bike parking and additional storage for tenants in an accessory structure adjacent to the main building. The lower level houses two one-bedroom apartments at street level.

 

 

 
Bancroft Site Plan Diagrams.jpg
Bancroft Diagram.png

Country club Feasibility study

Situated near the beautiful Willamette Valley wine country, this country club is a place for its community members to gather and recreate. The feasibility study includes a series of options to expand and renovate their current facilities. Upgrades to the existing facilities and a new event hall are planned to help meet the future needs of the community.

 

 
Opt 4 Site Circulation.jpg
Opt 4 Layout Combined.jpg

R&H Facade Study

We worked with R&H Construction on a quick study to reimagine the exterior of their existing two-story office building in Portland’s Goose Hollow District. With modest materials and budget, we brought their 1980’s corporate exterior into the 21st century. A bold color palette traces the authentic lines of the original 1920’s building and highlights the unassuming entry with the iconic R&H bright red brand.